تغذیه و خواص موادغذایی

خاصیت غذاها, مواد معدنی, ویتامین ها, تغذیه

تغذیه و خواص موادغذایی

خاصیت غذاها, مواد معدنی, ویتامین ها, تغذیه

خاصیت غذاها, مواد معدنی, ویتامین ها, تغذیه

۲ مطلب در مهر ۱۳۹۶ ثبت شده است

  • ۰
  • ۰

مواد لازم برای اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

روغن زیتون  3 قاشق غذاخوری
خمیر نان فرانسوی تست شده و خرد شده 2 پیمانه
گوجه خرد شده  5/1 پیمانه
سیر  1- 2 حبه
نمک و فلفل به مقدار لازم
ریحان نصف پیمانه
پنیر پارمسان 1 پیمانه
اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

طرز تهیه اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

ابتدا فر را از قبل گرم کنید350 درجه فارنهایت، سپس نان را به صورت مکعبی خرد کنید.
داخل یک ظرف مخصوص فر روغن زیتون ریخته، تکه های نان را به آن اضافه کرده و به مدت 5 دقیقه در فر بگذارید تا تست شود.
در این فاصله گوجه فرنگی و سیر را داخل خرد کن ریخته یا رنده کنید به آن ادویه بزنید و با مواد قبلی نان و روغن تست شده و زیتون حسابی مخلوط کنید .
پس از آن ریحان را نیز خرد کرده به موادتان اضافه نمایید.
پنیر پارمسان را رنده کنید و روی مواد را با آن پر کنید.
و دوباره در فر بگذارید حدود 30 دقیقه تا روی آن طلایی رنگ شود.
اسکالوپ گوجه فرنگی با نان تست

نکات تکمیلی در مورد اسکالوپ گوجه فرنگی

اسکالوپ گوجه فرنگی جزو پیش غذا – گوناگون میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
اسکالوپ گوجه فرنگی را می توانید در وعده میان وعده – پیش غذا – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

  • هستی صادقی
  • ۰
  • ۰

مواد لازم برای فارفاله با بروکلی

پاستا  450 گرم
کلم بروکلی  2 عدد
روغن زیتون  ¼پیمانه
کره  4 قاشق غذاخوری
سیر 3 حبه
ماهی کولی  100گرم
فلفل قرمز  ¼ قاشق  چای خوری
فلفل سیاه ½ قاشق  چای خوری
پنیر پارمزان ½ پیمانه
فارفاله با بروکلی

طرز تهیه فارفاله با بروکلی

قابلمه بزرگی از آب نمک را روی دمای بالا بجوشانید. پاستا (فارفاله یا پاپیونی) را اضافه کنید و بجوشانید و هر از گاهی هم بزنید.
بعد از 5 دقیقه، بروکلی را اضافه کرده و 4 دقیقه دیگر بگذارید بپزد و هم بزنید. آن را آب کش کرده و یک پیمانه از آب پاستا را نگه دارید.
در این زمان، در تابه ای بزرگ روغن زیتون (بودار) را روی حرارت نسبتا بالا گرم کنید.
سیر (خرد شده)، ماهی کولی (فیله ماهی خرد شده) و پرک فلفل قرمز را اضافه کرده و 5 دقیقه بپزید.
مخلوط بروکلی و پاستا و نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید. در صورت نیاز کمی از آب پاستا را که نگه داشته بودید اضافه کنید تا سس رقیقی درست شود.
آن را به دیس منتقل کرده و روی آن پنیر پارمزان (رنده شده) بپاشید.
فارفاله با بروکلی

نکات تکمیلی در مورد فارفاله با بروکلی

فارفاله با بروکلی جزو ماکارونی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15 دقیقه 
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30 دقیقه میباشد .
فارفاله با بروکلی را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

  • هستی صادقی